UGGLANS MÅNADSBOK

21 juni - 20 juli 2017

Imorgon kommer jag att sakna dig

Imorgon kommer jag att sakna dig av Heine Bakkeid,
21 juni - 20 juli 2017, pris 199 kr.

Den tidigare förhörsledaren Thorkild Aske släpps ut från fängelset. Han låter sig övertalas att bosätta sig på en fyrholm långt upp i norr för att hjälpa till i sökandet efter en ung man. Den lokala polisen har avskrivit försvinnandet som en drunkningsolycka, men modern kan inte komma till ro innan de har hittat kroppen. Det blir Askes uppgift att hitta hennes son, att hämta tillbaka honom från havets vågor.

UGGLANS MÅNADSPOCKET

21 juni - 20 juli 2017

Sommar i det lilla bageriet på strandpromenaden

Sommar i det lilla bageriet på strandpromenaden av
Jenny Colgan, 21 juni - 20 juli 2017, pris 59 kr.

Sommaren har anlänt till det lilla fiskeläget i Cornwall och Polly Waterford kunde inte vara lyckligare. Hon är förälskad: i den vackra kuststaden hon kallar hemma, i sitt bageri på strandpromenaden, och mest av allt i sin pojkvän. Men under ytan gnager en oro. Den milda sommarbrisen som sveper genom staden verkar bära något olycksaligt med sig.

Webbshop kontor


Välkommen till vår webbshop med kontorsvaror.

Klicka här

Öppnas i ett nytt fönster.

Nyheter

 

Top dogg
Top dogg av Jens Lapidus

Ett hemligt nätverk i Stockholm har i decennier utnyttjat unga flickor, var och en som kommer det på spåren gör det med fara för livet. Tredje och sista boken om det omaka paret Teddy och Emelie.

Pippi pysselväska

Pippi pysselväska

Pyssla och läs, var du än är! Väskan är liten och lätt och perfekt att ta med på resan, i bilen, på flyget och på tåget. Med den här pysselväskan får barnen många roliga och mysiga stunder med Pippi Långstrump!

Safta och sylta

Safta och sylta av Malin Landqvist

Den enda boken du behöver för att kunna omvandla skogens och trädgårdens alla bär och frukter till läskande saft och smakrik sylt. I den här behändiga boken hittar du drygt 90 klassiska recept för våra vanligaste bär och frukter.

Japansk grillning
Japansk grillning av Jonas Cramby

Ingen annan grillning ger lika mycket resultat för lika lite ansträngning som den japanska. Tillbehören och såserna tar minuter att förbereda och köttet sekunder att grilla. De små bordsgrillarna är enkla, portabla och så billiga att vem som helst kan tillaga festmåltider i parker, på balkonger eller till och med inomhus.

Kaninklubben
Kaninklubben av Lin Hallberg

I dag står det en korg utanför ladan hos Tiger Andersson. När han tittar närmare ser han tre små nosar som sticker upp. Kaninungar! Men Tiger kan inte behålla ungarna.Hur ska de göra? Som tur är kommer Levi och Lo på en idé som kanske kan rädda de små söta kaninerna …

Matsvampar i skog och mark
Matsvampar i skog & mark av Bo Nylén

Det här är den perfekta boken för alla som mest plockar kantareller och karljohansvamp men som gärna vill utöka repertoaren. 140 arter beskrivs utförligt i text och bild: de viktigaste matsvamparna, de farligaste giftsvamparna som de kan förväxlas med men också ett antal misstänkt giftiga eller oätliga dubbelgångare till de ätliga svamparna.

Hemmet
Hemmet av Mats Strandberg

Joel är tillbaka i småstaden där han växte upp. Han har tvingats bli förälder till sin mamma Monika, som nu ska flytta in på demensboendet Tallskuggan. Välkommen till Hemmet. En kuslig berättelse om kärlek, vänskap och den största skräcken av alla: att förlora kontrollen över dig själv.

Det finns alltid förlåtelse
Det finns alltid förlåtelse av Anne B. Ragde

Tre år har gått sedan Torunn svek släkten och lämnade gården Neshov utanför Trondheim. Farbrodern Erlend och hans älskade Krumme har blivit småbarnsföräldrar och lever ett gott liv i Köpenhamn. Den andre farbrodern, begravningsentreprenören Margido plågas av grubblerier och de nya tiderna. Torunn själv har fyllt fyrtio. Hon står på nytt inför ett vägval i livet. Kan hon återvända efter sitt svek?

Andras döttrar
Andras döttrar av Amy Gentry

När Julie är 13 år blir hon bortförd från sitt hem. Familjen behåller trots allt hoppet om att hon en dag ska komma tillbaka. En kväll många år senare ringer det på dörren. Den unga kvinnan utanför presenterar sig som Julie, men snart börjar Julies mamma tvivla på om flickan verkligen är deras försvunna dotter.